life path number, mestarinumero, numerologia, sisäinen luku

Numerologia: pieni tietopakettiNumerologia perustuu ideaan, että numerot ja niiden symbolinen merkitys voivat paljastaa tietoa ihmisten persoonallisuudesta, elämänpolusta ja kohtalosta. Numerologit uskovat, että numerot eivät ole vain matemaattisia symboleja, vaan ne heijastavat myös syvempää henkistä ja mystistä merkitystä. Numerologiaa voi käyttää apuna itsetuntemukseen ja löytämään syvempiä merkityksiä omalle elämälleen.


Miten numerologiaa lasketaan?


Numerologian avulla lasketaan elämäämme kuuluvien sanojen, kuten nimen, ja numeroiden, kuten syntymäajan, perusteella lukuja. Kun lasketaan sanoja, jokaiselle kirjaimelle on esitetty oma numeronsa, esim S=1. Sitten numerot lasketaan yhteen näin: esim.1+4+5=10. Sen jälkeen myös jäljelle jäänyt luku ynnätään, ellei kyse ole ”mestarinumerosta”. Eli tuloksena on 10= 1+0 eli 1.

Mestariluvut ovat erityisiä numeroita numerologiassa, ja niitä pidetään voimakkaampina ja syvällisempinä kuin tavallisia numeroita. Pääasiallisesti numerologisessa käytännössä mestarinumeroita ovat 11, 22 ja 33. Nämä luvut nähdään usein henkisinä opastajina ja potentiaalisina voimavarojen lähteinä. Mestarinumeroita pidetään merkittävinä ja potentiaalisesti voimakkaina, mutta ne voivat myös tuoda mukanaan haasteita. Näitä haasteita voivat olla esimerkiksi korkea odotustaso, henkinen taakka ja paine henkilökohtaiseen kasvuun.

Numerologia voi paljastaa sinusta intuitiosi kautta uusia puolia ja näyttää elämänpolkusi uudessa valossa.


Tässä on joitakin keskeisiä käsitteitä numerologiasta:


Elämänpolku (Life Path Number): Tämä on yksi tärkeimmistä numerologian käsitteistä. Elämänpolku lasketaan syntymäpäivän perusteella. Laskeminen tapahtuu yksinkertaisesti summaamalla syntymäpäivän päivämäärän numerot ja supistamalla ne yhteen, kunnes saadaan yksinumeroinen luku. Tämä luku kuvastaa yksilön perusluonnetta ja elämäntavoitteita. Kun olet laskenut elämänpolkunumerosi, löydät lisätietoa siitä googlesta hakemalla esim.”Life path number 7″. Voit laskea sen itse allaolevalla ohjeella tai astro.fi. Lue lisää elämänpolku-numerosta anna.fi

Elämänpolkunumeron laskeminen

Esimerkki elämänpolkunumeron laskemisesta syntymäpäivästä 12.06.1989

 1. Jokainen päivämäärän osa (päivä, kuukausi, vuosi) tulkitaan erikseen ja lasketaan yhteen.

Päivä: 1 + 2 = 3 Kuukausi: 0 + 6 = 6 Vuosi: 1 + 9 + 8 + 9 = 27

 1. Sitten yhdistetään nämä osien summat.

3 + 6 + 27 = 36

 1. Lopuksi, jos luku ei ole vielä yksinumeroinen, supistetaan se yhdeksi numeroksi.

3 + 6 = 9

Joten syntymäpäivä 12.06.1989:n elämänpolkunumero olisi 9


Nimen numero (Destiny Number): Tämä toinen tärkeä numero lasketaan koko etunimien ja sukunimen perusteella. Se kertoo, mitä sydämesi ja sielusi haluaa eniten tässä maailmassa.

Laske sielunnumerosi astro.fi-sivustolla tai katso ohje

Ulkoinen luku (Personality number): Ulkoinen luku lasketaan nimen konsonanteista. Katso ohje
Se kertoo siitä, miten sinut nähdään ulkopuolisten silmin.

Sisäinen luku (Heart´s Desire Number/Soul Urge Number): Ulkoinen luku lasketaan nimen vokaaleista. Katso ohje
Se kertoo siitä, mitkä ovat syvimmät sisäiset toiveesi ja sisemmät motivaatiosi.


Numeroiden merkitys:

 1. Itsenäisyys ja johtajuus: Numero 1 liitetään itsenäisyyteen, aloitteellisuuteen ja johtajuuteen. Se edustaa päättäväisyyttä ja kykyä tehdä päätöksiä.
 2. Tasapaino ja yhteistyö: Numero 2 symboloi tasapainoa, yhteistyötä ja diplomatiaa. Se liittyy harmoniaan ja kumppanuuteen.
 3. Luovuus ja ilmaisu: Numero 3 liittyy luovuuteen, ilmaisuun ja kommunikaatioon. Se voi myös viitata positiiviseen energian tuomiseen ympärilleen.
 4. Stabiilius ja käytännöllisyys: Numero 4 edustaa stabiiliutta, järjestelmällisyyttä ja käytännöllisyyttä. Se liittyy vahvoihin perustuksiin ja kovaan työhön.
 5. Vapaus ja seikkailu: Numero 5 symboloi vapautta, seikkailua ja muutosta. Se liitetään uteliaisuuteen ja haluun kokea elämää.
 6. Rakkaus ja huolenpito: Numero 6 liittyy rakkauteen, huolenpitoon ja perheeseen. Se edustaa vastuullisuutta ja harmonista ympäristöä.
 7. Henkisyys ja tutkimus: Numero 7 symboloi henkisyyttä, tutkimusta ja syvällistä pohdintaa. Se liitetään viisauteen ja sisäiseen etsintään.
 8. Voima ja menestys: Numero 8 edustaa voimaa, menestystä ja materiaalista vaurautta. Se liittyy kykyyn saavuttaa tavoitteita ja hallita asioita.
 9. Täydellisyys ja altruismi: Numero 9 symboloi täydellisyyttä, altruismia ja universaalia rakkautta. Se liittyy myös loppuihin ja uusiin alkuun.

Mestarinumerot

 1. Mestarinumero 11: Tätä pidetään intuitiivisen tietoisuuden lukuina. Se symboloi henkistä heräämistä, intuitiota, inspiraatiota ja korkeampaa tietoisuutta. Ihmisillä, joilla on elämänpolkunumerona 11, voi olla vahva kyky nähdä syvempiä merkityksiä asioissa ja auttaa muita henkisessä kasvussa.
 2. Mestarinumero 22: Tunnetaan myös ”maagisena rakentajana”, 22 edustaa käytännön visiota ja kykyä muuttaa suuria ideoita konkreettisiksi saavutuksiksi. Tämä numero liittyy usein johtajuuteen, organisoimiseen ja suurempiin tavoitteisiin. Ihmisillä, joilla on elämänpolkunumerona 22, on potentiaalia vaikuttaa suuresti maailmaan.
 3. Mestarinumero 33: Tätä kutsutaan ”mestarikouluttajaksi” ja se liittyy syvään altruismiin ja palveluun. 33 symboloi auttamista, myötätuntoa ja universaalia rakkautta. Ne, joilla on tämä numero elämänpolkunaan, voivat olla henkilöitä, jotka pyrkivät auttamaan muita ja edistämään positiivista muutosta yhteisössään.
Category :
Astrologia, Horoskoopit, Itsensä kehittäminen, Numerologia, Onnennumerot, Uncategorized
Share :
Aiheeseen liittyvää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *